Stomatologie pentru copii

Programați o vizită astăzi! O gamă completă de servicii într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Dinții de lapte apar deja în primul an de viață ai copilului. De aici încolo, va trebui să monitorizați starea și sănătatea a dinților lui și să vizitați periodic stomatologul. Fiecare medic stomatolog din clinica Denta Vita poate confirma că îngrijirea dentară atentă în copilărie este cheia unui zâmbet frumos și sănătos în viitor.

Iar pentru majoritatea oamenilor, simpla respectarea a igienei orală nu este îndeajuns. Vizitele regulate la stomatolog în copilărie și adolescență vor ajuta la evitarea pierderilor de dinți și vor preveni intervenții dificile în viitor ale altor specialiști medicali.

Copiii noștri însă, sunt favorizați. Ei s-au născut într-un timp în care tratamentul dentar poate fi realizat fără durere, frică și disconfort. Au trecut zilele în care dentistul era inamicul 1 pentru un copil și părinții săi.

În clinica Denta Vita veți găsi o abordare complet diferită a tratamentului stomatologic pentru copii. În primul rând, suntem foarte atenți cu fiecare pacient mic și îi oferim o siguranță părinților, deoarece atunci când părinții își fac griji, starea nervoasă se va transmite și copilului.

Înconjurăm fiecare pacient cu atenție, astfel încât copilul să poată avea încredere în medicul său și să nu îi fie frică de tratamentul ce urmează. Toate cabinetele stomatologice sunt echipate cu echipamente europene moderne și cu cele mai bune materiale stomatologice. Prin urmare, putem trata dinții copiilor Dvs. grijuliu și fără durere.

Copiilor Dvs. nu le va fi frică să ne viziteze în continuare. O astfel de relație bazată pe încredere ne permite să acordăm eficient asistență stomatologică chiar și celor mai mici pacienți.

Departamentul de stomatologie pediatrică Denta Vita oferă următoarele servicii:

Передовые технологии
Tratarea și prevenirea cariilor
Справедливые цены
Extracția dinților de lapte
Сервис на высшем уровне
Igienizarea profesională a cavității bucale
Выявление и коррекция неправильного развития челюстей и прикуса
Identificarea și corectarea maxilarelor și ocluziei malformate
Передовые технологии
Elaborarea unui plan individual de îngrijire orală și selectarea celor mai potrivite produse de igienă
Справедливые цены
Instalarea brecheților
Сервис на высшем уровне
Corectarea defectelor dentare cosmetice la copii
Выявление и коррекция неправильного развития челюстей и прикуса
Consultație și cursuri cu un logoped

Înscrieți-vă pentru o consultație gratuită

Obțineți o reducere de 10% la tomografia dentară când solicitați o înscriere la consultație online!

De ce este necesar să mergeți în vizită la stomatolog încă din copilărie?

1.      Îngrijirea corectă a dinților pentru bebeluși este fundamentul unor dinți permanenți sănătoși.

O concepție greșită însă răspândită la părinți este aceea că ei consideră inutil tratamentul dinților de lapte, deoarece ei vor cădea și vor fi înlocuiți cu cei permanenți. Însă cariile sunt o infecție care se răspândește cu ușurință în corpul unui copil și în 100% din cazuri va trece la dinți permanenți. Mai mult, dinții afectați de carii la copii, de asemenea, dor și provoacă un mare disconfort copilului.

2.      Dinții de lapte suferă mai mult de carii

Placa dentară pe dinții de lapte determină înmulțirea microorganismelor patogene care înmoaie smaltul fragil. Acesta devine moale, permițând bacteriilor să pătrundă mai adânc și să provoace cariile dinților. Boala se răspândește de 2-4 ori mai repede decât la adulți. De aceea, pentru a evita deteriorarea extensivă a smalțului dinților din cauza cariilor, este recomandat să vizitați un medic cel puțin o dată la 6 luni.

3.      Stomatologul pediatru va diagnostica o ocluzie greșită

În perioada de formare a dentiției este foarte important să monitorizați formarea ocluziei corecte. Dacă defectele congenitale sau dobândite sunt omise, acest lucru poate cauza un număr mare de probleme în viitor, inclusiv cariile dinților. Un exemplu obișnuit al unui defect dobândit este extracția timpurie a unui dinte de lapte. Aceasta duce adesea la formarea unei mușcături incorecte, care este invizibilă pentru părinți, dar poate cauza copilului un disconfort considerabil.

Corectarea unei mușcături la o vârstă fragedă este mai ușoară, mai rapidă și mai ieftină decât la vârsta adultă. Ulterior, copilul dvs. vă va fi recunoscător pentru vizita la timp la stomatolog și pentru corectarea defectelor.

4.      Formarea unor obiceiuri corecte de îngrijire orală

Stomatologia pediatrică există nu atât pentru a trata, cât și pentru a preveni problemele dentare grave. Prin urmare, medicul dentist va ajuta fiecare copil să însușească regulile de îngrijire dentară. În copilărie se formează deprinderile de a vă spăla în mod regulat dinții, de a folosi ață dentară, de a mesteca alimente în mod corespunzător și de a merge în vizită la stomatolog.

În plus, contactul personal cu un medic vă permite să biruiți frica de tratament dentar deja în copilărie. Acest lucru este foarte important, deoarece cu toții ne confruntăm cu tratamentul dentar la o etapă sau alta din viața noastră. Și sunt momente în care, la 30 de ani și 40 de ani, oamenii se regăsesc pe un scaun stomatologic cu o senzație de frică copleșitoare și din această cauză, tratamentul este mult mai dificil.

Stomatologia pediatrică în clinica Denta Vita, Chișinău funcționează la un nivel complet diferit. Medicii clinicii noastre au o vastă experiență de lucru cu copiii și aplică metode moderne de tratament fără durere și fără traumarea țesuturilor moi.

Tratamentul în clinica noastră este lipsit de frică, durere, și este sigur. Ne puteți încredința copilul dvs. și suntem convinși că veți fi mulțumiți de atitudinea medicilor noștri față de munca lor.