Albirea dinților

Albirea cu 5-10 nuanțe pe vizită

Un zâmbet alb și strălucitor este un simbol al frumuseții pentru cei norocoși care au primit acest cadou de la natură. Într-adevăr, în trecut ăsta era singurul mod, însă nu și astăzi. Dinții albi strălucitori e ceva ce merită fiecare, și este ceea ce iubim și știm să facem în clinica Denta Vita.

Albirea profesională a dinților – se merită oare? Suntem siguri că SE MERITĂ, și iată de ce:

Передовые технологии
Posibilitatea de a vă înălbi smaltul cu 5-10 tonuri
Справедливые цены
Acesta nu va deteriora dantura Dvs.
Сервис на высшем уровне
Fără durere și senzații neplăcute
Передовые технологии
Rezultat garantat
Справедливые цены
Smalțul nu numai că se va înălbi, ci și se va întări
Сервис на высшем уровне
Este simplu și ieftin

Mulți oameni sunt de părerea că zâmbetul este secretul fericirii. Noi înțelegem una din cauzele de ce oamenii zâmbesc rar și suntem gata să ajutăm la rezolvarea acestei probleme.

Cum se face albirea?

Este foarte simplu, albirea se efectuează într-o singură sesiune:

  • Procedura are loc pe scaunul stomatologic timp de aproximativ 30 de minute.
  • Partea activă a procedurii durează 30-40 de minute.
  • Procedura începe prin aplicarea unei substanțe protectoare pe gingii.
  • Gelul de albire se aplică pe smalțul dinților.
  • Gelul este activat sub lumina unei lămpi speciale sau a unui laser.

Denta Vita utilizează cele mai avansate tehnologii, inclusiv albirea dinților Zoom și albirea dinților cu laser. Pentru ca culoarea nouă a smalțului să vă bucure cât un timp cât mai îndelungat, vă recomandăm mai întâi să curățați dinții și să îndepărtați placa dentară.

Efectul se păstrează cel puțin un an. În timp, culoarea dinților se poate schimba, dar nu va mai reveni la cea înainte de procedură.

Înscrieți-vă pentru o consultație

Obțineți o reducere de 10% la tomografia dentară când solicitați o înscriere la consultație online!

Top 5 motive pentru care ar trebui să vă albiți dinții în clinica Denta Vita

  1. Veți arăta mai tânăr

Pe măsură ce îmbătrânim, dinții se decolorează natural și își pierd aspectul plăcut. Poți avea o piele foarte frumoasă, însă cum va arăta ea cu dinți galbeni? Dacă doriți să arătați mai tânăr, urmați în mod neapărat o procedură de albire cosmetică a dinților.

  1. Veți economisi bani

Prețul albirii dinților la Chișinău este relativ scăzut în comparație cu alte proceduri cosmetice, iar efectul este pur și simplu incredibil. Consultați experții noștri privind costurile de albire a dinților și aflați ce opțiuni de tratament sunt disponibile.

  1. Veți fi pregătit(ă) să ieșiți pe scenă

Cel mai frumos accesoriu a unei mirese este un zâmbet frumos, fericit și sclipitor. Dacă doriți să arătați cel mai bine la o nuntă sau la un alt eveniment important, încă mai reușiți să vizitați clinica Denta Vita. Într-un timp foarte scurt, vă vom ajuta să arătați uimitor!

  1. Veți face o carieră

Un zâmbet frumos și dinții albi creează o primă impresie excelentă la o întâlnire de afaceri, arătând încredere, energie și entuziasm. Dinții galbeni pot fi jenanți si vă pot împiedica cariera. Rezolvați această problemă chiar acum, ca să nu vă mai întoarceți la ea mai târziu.

  1. Veți elimina consecințele negative ale fumatului și nutriției

Cunoaștem din practica noastră, că albirea dinților ajută pacienții să renunțe la fumat. Dacă vă luptați cu o dependență, procedura de albire este un pas în plus pentru a vă atinge scopul. Pacienții noștri rămân atât de mulțumiți de rezultate încât nu vor să-și mai strice dinții cu pete de țigară.

De asemenea, vom elimina petele galbene de pe dinți, cauzate de cafea, vin, suc și alte alimente.

Sunteți gata să pășiți prin viață cu un zâmbet nou? Dacă da, suntem aici pentru a vă ajuta! Doriți să aflați cât costă albirea dinților în Moldova și dacă procedura se potrivește pentru Dvs? Sunați-ne, și vă vom răspunde la toate întrebările.

Clinica Denta Vita oferă albirea profesională și alte servicii stomatologice în clinica noastră în Chișinău. Puteți obține o consultație gratuită chiar acum. Doriți să faceți albirea dinților acasă? Va putem oferi dispozitive cu gel individuale sau standard.