Protetică dentară

Zâmbiți cu plăcere fiind siguri că zâmbetul Dvs. este impecabil. Noi vă putem ajuta să zâmbiți cât mai des.

De ce Denta Vita este cea mai bună alegere?

Высококлассные специалисты
Specialiști cu o calificare înaltă

Echipa care îți creează un zâmbet nou este formată din medici specialiști în protezare, terapeuți, ortodonți și tehnicieni dentari extrem de profesioniști, iar implantologii sunt printre pionierii implantologiei din Moldova

20-летний опыт работы

20 de ani de experiență stomatologică

În acești ani, am instalat un număr foarte mare de diferite tipuri de implanturi, dintre care 98,5% s-au grevat reușit, am fabricat și am instalat cu succes coroane, poduri și alte construcții

Лучшие методики протезирования
Cele mai bune tehnici de protezare

Stagiul în clinici străine de performanță și îmbunătățirea continuă a abilităților profesionale ne permit să folosim cu succes metodologii și tehnologii avansate

Скрупулезное следование технологии
Implementarea scrupuloasă a tehnologiei

Respectăm întotdeauna recomandările producătorului pentru a asigura un termen de exploatare cât mai îndelungat a protezelor Dvs.

Ce proteze instalăm?

Fațete dentare și coroane din disilicat de litiu
Coroane de zirconiu
Proteze pe implanturi
Coroane Bio metalo-ceramice
Incrustaţii şi ştifturi
Proteze arcate

Nu sunteți sigur ce opțiune este potrivită pentru Dvs.?

Solicitați un apel și vom fi fericiți să vă sunăm înapoi sau

Ești doar 4 pași de la un zâmbet nou

1. Examinarea

Efectuăm o examinare detaliată a cavității bucale, care va sta la baza unui diagnostic și a unui plan de tratament. Participați nemijlocit la alegerea soluției care vi se potrivește cel mai bine.

2. Pregătirea

Vom efectua curățarea profesională a dinților, tratamentul necesar al gingiilor și al dinților bolnavi. Aceasta presupune de asemenea pregătirea dinților de capăt pentru poduri și coroane, sau în cazul implantării este introdusă o „rădăcină artificială”.

3. Producerea

Luăm amprente și lansăm procesul de fabricare a coroanelor. La cererea Dvs. Și dacă există indicații, putem instala coroane temporare pentru a vă oferi confortul pentru această perioadă.

4. Instalarea

Proteza este instalată, asigurându-vă confortul necesar. De acum înainte, nici dvs, nici ceilalți nu vor putea recunoaște că vreunul dintre dinții Dvs. Nu este un dinte natural.