Implanturi ICX

Clinica stomatologică Denta Vita folosește implanturi germane ICX produse de Medentis Medical GmbH. Aceste implanturi s-au prezentat foarte bine pe piață și astăzi se află pe locul 4 în Germania ca vânzări.

Implanturi ICX: o combinație reușită a aspectului estetic și a calității înalte

Compania Medentis Medical GmbH și-a propus să dezvolte un segment premium de implanturi de înaltă tehnologie la un preț accesibil. Pentru aceasta compania a angajat echipe de medici și tehnicieni dentari, obținând în același timp susținerea oamenilor de știință din universitățile medicale din Germania. Implanturile ICX combină designul și inovațiile tehnologice și sunt foarte apreciate de experții din întreaga lume. Cu un cost relativ mic, acestea au o mulțime de avantaje comparativ cu produsele concurente și permit medicilor clinicii noastre să realizeze lucrări la un nivel profesional înalt.

Avantajele implanturilor ICX (Germania)

Implantele sunt produse din titan laminat la rece GRADE IV KV, care nu conține elemente toxice și nu provoacă o reacție alergică.

Forma conică internă unică permite ancorarea profundă a bontului și a implantului și elimină orice tip de mișcare.

Rezistență ridicată la sarcini mari.

Biocompatibilitatea excelentă și inofensivitatea absolută pentru corpul uman se datorează suprafeței sterile a implantului, confirmată prin certificatul CLEAN IMPLANT.

Acoperirea hidrofilă creează condiții ideale pentru fuziunea rapidă și corectă a implantului cu țesutul osos. Baza de titan se gravează în țesutul osos într-o perioadă de 3-6 luni.

O gamă largă de modificări pentru refacerea atât a dinților laterali, cât și a celor frontali. În funcție de cazul clinic, sunt selectate grosimea și înălțimea optimă a implantului pentru a exclude vizibilitatea acestuia sub gingie.

Înscrieți-vă pentru o consultație

Obțineți o reducere de 10% la tomografia dentară când solicitați o înscriere la consultație online!

Ca aspect exterior, implantul ICX nu diferă de majoritatea modelelor de la alți producători. Acesta reprezintă o bază clasică cu șurub, sub forma unei tije mici, care imită rădăcina dentară. Însă principalele avantaje se ascund în detalii, cărora germanii pedanți le-au acordat o atenție deosebită.

Implanturile ICX sunt dezvoltate folosind simulări computerizate. Au un design biomorf și un profil de fir „neagresiv”. Acest lucru asigură păstrarea maximă a țesutului osos în jurul implantului și accelerează grefarea acestuia.

Chirurgii stomatologi ai clinicii Denta Vita au o experiență vastă de utilizare diferitor implanturi, cele mai preferate fiind modelele germane ICX. Experiența arată că profilurile mai agresive au o osointegrare bună, însă țesutul osos din jur devine prea compact. Aceasta, însă, încetinește grefarea. În al doilea rând, în timp, osul își pierde densitatea și proteza poate începe să se clatine. Datorită structurii unice și a firelor sofisticate, implanturile ICX nu afectează densitatea oaselor.

O altă caracteristică importantă a ICX este tehnologia specială NO-TOUCH, care asigură sterilitatea și siguranța maximă în timpul implăntării.

Potrivit experților de top în implantologie dentară, sistemul ICX al companie germane Medentis Medical GmbH corespunde 100% cerințelor moderne.

Acesta este unul tip optim de implanturi, care poate fi folosit pentru toate tipurile de lucrări, corespunzând cerințelor de siguranță și calitate înalte.

Producătorii au pus accent pe elementul tehnologic, fără surplusuri care măresc costul final al produsului. Prin urmare, majoritatea pacienților, inclusiv cei cu un venit mediu, își pot permite să-și instaleze implanturi ICX pentru a-și restabili estetica și funcționalitatea danturii.

Suntem siguri că implanturile ICX vor satisface așteptările chiar și a celor mai pretențioși pacienți.

Specialiștii clinicii dentare Denta Vita vor fi încântați să vă ajute și să răspundă la orice întrebare cu privire la implantare și protezare. Puteți face o programare prin telefon sau online.