Stomatologie estetică

Dinți albi strălucitori

Un zâmbet nou este cel mai mare cadou pe care vi-l puteți oferi!

  • Dacă doriți ca dinții dvs. să-și recapete culoarea albă – noi vom face acest lucru.
  • Dacă doriți să obțineți un zâmbet hollywoodian – afirmăm cu toată încrederea că nimic nu este imposibil.

Centrul de stomatologie estetică Denta Vita este un loc în care tratamentul stomatologic combină reușit știința și arta. Efectuăm o varietate de tratamente și proceduri îndreptate spre a vă ajuta să aveți un zâmbet cât mai estetic.

Principalele direcții de stomatologie estetică a clinicii Denta Vita:

Передовые технологии
Albirea dinților
Справедливые цены
Fațetele sunt una din modalitățile de restaurare dentară
Сервис на высшем уровне
Restaurarea dinților cu fotopolimeri

Există multe modalități de a îmbunătăți aspectul dinților – cu un nivel diferit de confort pentru pacient, cu durabilitate și niveluri de calitate diferite. Clinica Denta Vita combină cu succes metodele clasice și cele inovatoare ale stomatologiei estetice. Utilizarea materialelor și tehnologiilor moderne vor permite obținerea unor rezultate cu adevărat uimitoare.

Albirea dinților

În Denta Vita înțelegem cât de important este ca să aveți un zâmbet plăcut și frumos, iar dinții Dvs. să fie sănătoși. Suntem gata să îmbunătățim nuanța smalțului dinților Dvs. și promitem să o facem într-un mod sigur, eficient și complet nedureros.

Albirea profesională a dinților este cea mai frecventă procedură de stomatologie cosmetică. Procedura durează în jurul a 30 de minute, iar efectul durează multe luni și ani.

Veți vedea rezultatele imediat!

Dacă vă albiți dinții pentru prima oară, nuanța lor se poate îmbunătăți cu 5-7 tonui. Albirea repetată va păstra și îmbunătăți rezultatele.

Folosim cele mai moderne tehnologii și cele mai bune echipamente. Tehnologia Zoom și albirea cu laser nu doar îmbunătățesc aspectul dinților, dar și întăresc smalțul.

Fațetele este un tip de restaurare dentară

Ce poate fi mai bun decât să aveți dinți albi? Doar un lucru – dinți albi și aliniați perfect. Ce faceți însă, dacă dinții au defecte de smalț sau de culoare? În această situație puteți folosi fațete speciale – fațete dentare sau viniruri.

Suntem de părerea că stomatologia estetică modernă nu e posibilă fără viniruri (fațete). Acum nu mai este necesar să recurgeți la implantare dacă dintele dvs. este sănătos, însă are un aspect neplăcut.

Principalul avantaj al fațetelor este faptul că acestea oferă o soluție rapidă la probleme dentare minore. Fațetele din material compozit sau ceramică, cu o grosime de maximum 0,5 milimetri, sunt lipite de peretele frontal al dintelui și îi schimbă culoarea, forma, dimensiunea sau lungimea.

  • Știrbituri
  • Dinți șterși
  • Forma greșită
  • Defect cuneiform
  • Eroziunea smalțului
  • «Dinți de tetraciclină»
  • Spații interdentare mari
  • Plombe vizibile pe dinții din față

În clinica de stomatologie estetică Denta Vita puteți rezolva acestea și alte probleme estetice.

Înscrieți-vă pentru o consultație

Obțineți o reducere de 10% la tomografia dentară când solicitați o înscriere la consultație online!

Restaurarea dinților cu fotopolimeri

O varietate de metode și tehnologii sunt utilizate pentru restaurarea estetică a dinților. Dacă un dinte este parțial deteriorat, această problemă poate fi soluționată prin instalarea unei coroane ceramice fără metal.

Anterior, coroanele erau folosite pentru restaurarea doar a unui dinte, ca regulă frontal. Acestea nu întotdeauna arătau estetic și nu erau îndeajuns de fiabile.

Astăzi Denta Vita folosește cele mai moderne tehnologii, inclusiv nanocompozite și compozite microhidrice. Putem efectua restaurarea cu fotopolimeri a oricărui grup de dinți, atunci defectul nu depășește ⅓ al dintelui. Iar dinții care depășesc acest grad de deteriorare pot fi restaurați prin fațete sau sau coroane din ceramică integrală realizate pe echipamente CAD/CAM.

Dinții sănătoși și frumoși sunt cartea de vizită a fiecăruia. Dacă într-adevăr aveți nevoie de restaurare stomatologică, suntem aici pentru a vă ajuta!

Doriți să aflați cât costă restaurarea dentară în Chișinău și dacă se potrivește în cazul Dvs.? Programați-vă pentru o consultație și vă vom oferi informație detaliată la toate întrebările Dvs.