Implanturi Germane
ALL on 4 – ALL on 6

Recăpătând o dantură bună cu această tehnologie, vă oferim imediat posibilitatea de a mânca, zâmbi și a trăi deplin!
„All on X” – proteză fixă, care se atașează doar de 4 sau 6 implanturi Germane, fără cheltuieli și operații suplimentare.

De ce alegem
,,ALL on X”?

Atât implanturi All on 4, cât și All on 6 sunt soluții eficiente și rapide pentru persoanele care au pierdut sau urmează să piardă, în urma paradontitei generalizate (paradontozei), dinții de pe o arcadă.
Tratamentul ar însemna plasarea a 4 sau 6 implanturi dentare într-un maxilar.
Aceste implanturi sunt folosite drept suport pentru a fixa protezele dentare fixe sau mobilizabile și pentru a menține integritatea structurală a maxilarului după pierderea dinților.

4 BENEFICII ÎN ALEGEREA IMPLANTURILOR
ALL ON 4 SAU ALL ON 6

Профилактика лучше, чем лечение
Calitatea vieții pacientului se îmbunătățește rapid

Specialiștii Denta Vita plasează simultan o proteză fixă pe 4 sau 6 implanturi în aceeași zi a intervenției de înserare a implanturilor, respectând principiile gnatologice.

Доверяйте заботу о ваших зубах только профессионалам
Timpul de tratare este mult mai scurt

Reducerea numărului de intervenții și plasarea imediată sau în decurs de câteva zile, permite pacientului o recuperare estetică, funcțională și psihologică rapidă.

В нашем арсенале передовые технологии
Stabilitatea este atinsă chiar dacă calitatea și cantitatea de os este deficitară

Implanturile dentare în metoda All on 4 și All on 6 sunt implanturi Germane cu filet activ, care mărește suprafața de contact cu osul, astfel asigurând o stabilitate sporită, chiar și la pacienții edentați (lipsiți de dinți) și care au doar o cantitate mică de os.

Costul tratamentului este mai mic
Costul tratamentului este mai mic

Costul metodei All on 4 și All on 6 este mai mic decât cel al altor tratamente cu implant dentar care necesită fie un număr mai mare de implanturi, fie necesită aplicarea altor tehnici folosind grefe osoase, cum ar fi operația de Sinus Lifting.

Solicitați un apel

Noi o să vă telefonăm în curând

Tehnicile de implantare ALL on 4 și ALL on 6 sunt indicate pacienților în următoarele cazuri clinice:

1


Dinții maxilarului superior sau inferior sunt complet absenți

2


În cavitatea bucală există dinți care sunt total sau parțial distruși, sau prezintă semne de mobilitate sporită

3


Sinusurile maxilare voluminoase sau insuficienta osoasa în apropierea fasciculelor nervoase nu permit implantarea clasica,deoarece pot provoca complicații sau scumpirea manoperei

4


Pacientului îi este contraindicată operația de Sinus Lifting sau osteoplastia

Contraindicațiile la implantarea tehnicilor
ALL on 4 și ALL on 6:

✓Boli sanguine, coagulare slabă;
✓Oncologie;
✓Tuberculoză;
✓Boli ale inimii, vaselor sanguine;
✓Diabet;
✓Exacerbarea bolilor cronice.Pentru a alege sistemul de implantare potrivit, trebuie să cântăriți toate argumentele pro și contra. O abordare individuală și evaluarea tabloului clinic este o condiție prealabilă pentru comparație. Experiența medicului implantolog și condițiile operației nu sunt un factor mai puțin important. La Denta Vita, specialiștii noștri vă vor sfătui în detaliI despre toate complexitățile și caracteristicile metodei ALL on 4 și ALL on 6. După un diagnostic amănunțit, veți primi un plan de tratament detaliat, pe baza indicațiilor clinice și a stării cavității bucale. Încredințează-ți sănătatea profesioniștilor, înscrie-te pentru o consultație astăzi!