Turismul dentar

De ce se merită să călătorești în altă țară pentru asistență dentară?

Cu toate că turismul dentar în Moldova este un fenomen destul de recent, cu fiece an acesta devine tot mai popular. O călătorie de acest gen este o combinație reușită de recreere culturală în țara noastră, cu posibilitatea obținerii unui tratament stomatologic de calitate înaltă.

Tururi dentare în Moldova pot fi comandate în prezent la numeroase agenții de turism din UE specializate în turism medical. În dorința de a economisi, mulți locuitori din Europa aleg țara noastră pentru tratament dentar și experiențe noi.

După ce au obținut un rezultat excelent la un cost mic, ulterior mulți pacienți devin clienți permanenți și călătoresc în mod regulat în Moldova pentru tratamentul și profilaxia bolilor dentare.

Doriți să faceți programare online?

+(373)79999033

Avantajele stomatologiei în Moldova

1

Costul serviciilor medicale este mult mai mic comparativ cu ​​țările europene. Chiar și în cele mai bugetare țări din UE, proteza dentară va costa de 2-3 ori mai mult decât în ​​Moldova. Totodată, în tratament sunt folosite aceleași tehnologii și materiale care nu diferă de cele folosite în clinicile europene. Prin urmare, pacienții primesc o calitate excelentă la un preț optim.

2

Profesionalismul înalt al stomatologilor locali. Datorită unei baze educaționale bune, specialiștii locali nu sunt cu nimic inferiori, ba chiar în unele aspecte profesionale sunt superiori colegilor lor din UE, CSI și SUA. Calitatea lucrărilor stomatologilor din Moldova este foarte apreciată peste hotare.

3

Echipamente avansate și materiale de calitate superioară. Clinica Denta Vita este dotată cu fotoliii dentare foarte ergonomice și compresoare KAESER, radiovisiograph și tomograf Instrumentarium, pe lângă acestea clinica dispune de autoclave clasa B pentru sterilizare TUTNAUER, dulapuri bactericide, laser dentar DOCTOR SMILE, microscoape KARL KAPS, imprimantă 3D de marca NEXT DENT, scanner intraoral Medit i500, echipamente dentare ROLAND CAD/CAM și multe altele. Echipamentele noi permit clinicii noastre să ofere cele mai bune și mai sigure servicii medicale.

4

Posibilitatea de a combina turismul dentar cu vizitarea unor locuri uimitor de frumoase. Pe an ce trece Moldova devine o destinație tot mai atractivă pentru turiști. Aici sunt locuri care merită să fie văzute și unde poți trăi emoții de neuitat. Și toate acestea la preț mic.

Prețurile pentru servicii stomatologice, medicamente și cazare în Moldova sunt joase. Prin urmare, atunci când intenționați să faceți un tratament stomatologic în străinătate, însă nu doriți să cumpărați un bilet de la o agenție de turism, va fi ușor și avantajos să organizați o excursie împreună cu noi. Beneficiați de o deservire excelentă și economisiți mai mult decât oriunde în Europa.