Brecheți linguali: avantaje și dezavantaje
Tehnologii moderne

Brecheți linguali: avantaje și dezavantaje

Sistemul de brecheți linguali este o construcție folosită pentru corectarea ocluziei, care este instalată pe partea interioară a dinților. Brecheții sunt utilizați pentru toate cazurile de corectare a malocluziei, și sunt considerați a fi cei mai estetici.

Avantaje

Principalul avantaj al unor astfel de construcții este faptul că sunt complet invizibili celor din jur. Acest lucru se datorează nu numai faptului că sunt fixați din interior, ci și dimensiunilor mici ai construcției.

Înainte de instalarea brecheților linguali se recomandă obligatoriu igienizarea și sanarea cavității bucale.

Alte caracteristici pozitive ale construcțiilor:

  • se disting prin o fiabilitate și calitate înaltă;
  • acesta este un sistem individual realizat pentru fiecare caz clinic individual;
  • dispozitivele sunt fabricate în Germania în termen de 2 luni,

Particularități: În primele de 2-3 săptămâni există un disconfort atunci când mișcați limba, și un sâsâit ușor.

În aceeași perioadă, brecheți linguali influențează activ dicția. Unor pacienți au dificultăți cu pronunțarea sunetului ”r” sau cu pronunțarea altor sunete. Însă în scurt timp pacienții se obișnuiesc cu construcția și toate aceste dificultăți dispar. Pacientul se simte confortabil.

Principalul avantaj al unor astfel de bretele este rezultatul eficient al tratamentului invizibil.

Ce trebuie să cunoașteți:

Instalarea brecheților linguali este limitată de anumiți factori. Prin urmare, este recomandabil să vă consultați mai întâi cu medicul nostru ortodont.

Singurul dezavantaj este faptul că numărul de ortodonti care lucrează cu sisteme linguale este relativ mic.

Brecheții linguali individuali sunt un sistem costisitor, dar posedă o estetică maximală ca și sistem de corectare a ocluziei. Decizia finală dacă anume acest sistem este cel mai potrivit pentru a fi instalat în cazul Dvs, sau trebuie să alegeți o altă sistemă aparține specialistului ortodont.

Doriți să aflați cât costă brecheții linguali în Chișinău și dacă vi se potrivesc Dvs?? Vizitați-ne la clinica Denta Vita. Experții noștri vor răspunde la toate întrebările și vor oferi asistență de calitate în orice situație, chiar și cea mai dificilă.